Bokföring i Årsta och Liljeholmen

DSC01103Har du företag i Årsta eller Liljeholmen söder om Stockholm och är intresserad att få hjälp med din bokföring ska du kontakta oss. Vi kan hjälpa dig med din löpande bokföring.

Norma Larsson är extremt noggrann och duktig på VISMA och löpande bokföring och vi söker uppdrag åt henne. Norma kommer från Brasilien men har bott i Sverige i mer än 7 år. Hon har erfarenhet från en av Brasiliens största TV-station där hon skötte bokföring och kundreskontra under 10 år innan hon flyttade till Sverige. Hon stormtrivs att jobba med administration och är noggrann och pålitlig.

I dagsläget praktiserar hon på en bokföringsbyrå i Uppsala där hon bokför åt ett handfull olika företag bla tandläkare – men hon har lärt sig väldigt mycket om bokföring som hon utför självständigt. Hon har dessutom gått en KY kurs på Lernia inom bokföring. Hon sköter dessutom all bokföring åt vårt egna företag Expandtalk AB. Med min bakgrund som civilekonom ser jag hennes kompetens och hon är duktigare och ambitiösare än många som gått ut från universitet och har handlag med fakturor och ekonomisk administration. Dessutom brukar hon skratta när hon ser att siffrorna stämmer på slutet av bokföringsraden.

Varför anställa en invandrare?
Norma betraktas av många som invandrare trots att hon bott i Sverige i mer än 7 år eftersom hon bryter på svenska. Hon är svensk medborgare och vill ingenting annat än att jobba. Hennes modersmål är portugisiska och Brasilien som hon kommer från har 195 miljoner miljoner invånare och är ett framtidsland för svensk exportindustri.

Tyvärr lyckas hon inte få fotfäste på den svenska arbetsmarknaden trots sin kompetens.  Jag kan lova att den som anställer henne har en riktig klippa på administration och hon önskar ingenting hellre än att jobba på kontor gärna i närheten av Årsta, Liljeholmen eller omnejd. Om du vill hjälpa oss som familj och dessutom få hjälp själv så tveka inte att kontakta oss. Dessutom kan du få hjälp som nystartsjobb vilket innebär att kostnaden blir en bråkdel än ifall du skulle göra en traditionell anställning!

pdf

Ladda ner CV som pdf

Våra kontaktuppgifter:
norma.larsson@yahoo.com.br
daniel_e_larsson@yahoo.com
Telefon: 08-645 56 89